Nye seriefavoritter!

God morgen!

Jeg har fått inntrykk av at det er flere seriejunkies der ute? Jeg elsker jo tv-serier over alt i denne verden (nesten) og er den største nerden jeg kjenner. Tidligere, på min gamle blogg, har jeg skrevet tre innlegg om mine favorittserier (herher og her), men i løpet av sommeren har jeg funnet noen flere serier jeg har blitt veldig glad i, så jeg tenkte jeg skulle tipse dere om disse! Også er det verdt å nevne at jeg har skaffet meg Netflix, hvor jeg ser på alle serier nå. GENIALT konsept, hvorfor har jeg ikke skaffet meg der før?! Og pssst, det er veldig enkelt å få tilgang til amerikansk Netflix *hint hint*.

HART OF DIXIENew Yorker og nyutdannet lege Zoe Hart flytter til Bluebell for å jobbe som lege på sin avdøde fars praksis som han etterlot henne. En utrolig søt og morsom komiserie med nok drama og romantikk til at jeg elsker den. Dessuten elsker jeg Rachel Bilson (Zoe Hart), hun spiller den rollen så utrolig bra! Gleder meg til sesong 3 starter i oktober, for ja, det har kommet ut 2 sesonger. 

ORANGE IS THE NEW BLACKDette er en Netflix-serie, altså den ligger kun på Netflix. Piper må i fengsel for noe hun gjorde for 15 år siden, og vi følger hennes hverdag i fengselet. Veldig morsom og litt dramatisk serie, og jeg må innrømme at jeg har fått et litt annet syn på hvordan man faktisk har det i et fengsel etter å ha sett denne serien. Håper virkelig det kommer en sesong 2! 

TWISTEDElsker du Pretty Little Liars like mye som meg? Da MÅ du sjekke ut Twisted! Denne ligger ikke på Netflix, men jeg ser den på ABC Family sine nettsider, hvor de legger ut de nyeste episodene. Danny drepte tanten sin da han var bare 11 år gammel, og nå, fem år senere, er han tilbake i byen han vokste opp. Dette er en utrolig spennende og litt skummel serie, i akkurat samme sjanger som PLL. Jeg kan nesten ikke vente på episodene fra uke til uke! 

HAWAII FIVE-OIkke akkurat en ny serie, men de sender sesong 3 på tv2 hver torsdag nå, så mamma og jeg har begynt å se på det. Dette er en kriminalserie, litt som CSI og NCIS, hvor vi følger agentene i Five-O på Hawaii. Jeg syns denne serien er mye bedre enn alle de andre kriminalseriene der ute, og det er heller ikke feil at handlingen finner sted på en vakker øy i Hawaii! 

THE CLIENT LISTEnda en ny serie jeg har begynt å se på på tv denne sommeren, går på tv3 onsdag kveld. Vakre Jennifer Love-Hewitt spiller hovedrollen som alenemamma etter at mannen forlot henne og barna helt plutselig. Som alenemamma sliter hun med å få endene til å møtes, men har fått jobb på et litt spesielt spa som en litt spesiell massør. Drama og romantikk er stikkord i denne serien som er både søt og spennende. 

 

LIFE UNEXPECTED


Denne serien ser jeg på Netflix nå, og den er såå koselig! Lux ble gitt bort som baby og har bodd i fosterfamilier frem til hun som 16 åring ønsker å oppsøke foreldrene sine slik at hun kan søke om frigjøring / å bli myndig (vet ikke helt hva ordet er på norsk?). Det går (dessverre / heldigvis) ikke helt som hun vil, og hun ender i sine biologiske foreldres felles ansvar. Familiedrama på høyt nivå, men serien er ganske koselig, søt og litt rørende, så jeg elsker den! 

Ser du på noen av disse seriene? Og har du noen serier å anbefale meg? :-D

Legg til en kommentar


Ida

15.08.2013 kl.13:04

Hei Christina!

Jeg har lenge fulgt deg og bloggen din og du har blitt en av de faste jeg titter innom :)

Jeg har et super serietips til deg! På netflix ligger det også en serie som heter Greek.. Da jeg begynte å se på deg i Juni tenkte jeg.. "hmm, hva er dette for noe rare greier" -ler- Men nå, 2 måneder senere har jeg sett ferdig alle 6 sesongene.. Jeg e l sk e r denne serien. Super søte skuespillere og "enkel" drama/komedie college :)

Jeg har begynt på nytt igjen nå, og liker det bare mer og mer.. Har selv sett orange is the new black ferdig (som du også ser på) og kan ikke v e n t e til neste sesong :)

Håper du har en knall start på høsten (ja..det er vel bare å inne at den sniker seg innpå oss) og at du får et fantastisk nytt skoleår i London (som også er en av mine favoritter).

Kose deg!

Mvh Ida

Christina i London!

15.08.2013 kl.13:09

Ida: Tusen takk for tips, Ida :D Jeg er snart ferdig med Life Unexpected, så da skal jeg sjekke ut denne serien! Hørtes ut som noe for meg. Ha en kjempefin høst du også :) Klem!

Tonje

15.08.2013 kl.16:51

Herlig med TV-serie tips. Flere av de jeg har fulgt med på tidligere har blitt avsluttet, så greit med noen nye :)

Selv følger jeg med på White Collar, The Lying Game, PLL, Nashville, The Carrie Diaries, Underemployed og Men at Work. Følger også med på Hart of Dixie og har tidligere sett Life Unexpected.

Beauty by Tina

15.08.2013 kl.16:51

Serier i mitt <3! Om du er den største serienerden der ute er i hvert fall jeg den nest største ;-) Har ikke hørt om Twisted før, men elsker PLL, så denne MÅ jeg bare se :-) Takk for tips!

MaritBE

16.08.2013 kl.13:52

Tusen takk for tips ;-) Elsker hart of dixie selv! Hadde netflix til å begynne med, men syns det var elendig.. Men da hadde de så dårlig utvalg :/ Har de godt og nytt utvalg på den amerikanske? ;-) da skal jeg vuuurdere det igjen, hehe.

Christina i London!

16.08.2013 kl.14:11

MaritBE: På den amerikaske er utvalget kjempestort :D Og mye nytt! Anbefales:) eg hadde aldri giddet å ha den norske selv, haha

carina ustad

16.08.2013 kl.19:22

Jeg har nettopp sett ferdig sesong 2 av The Client List, den serien er bra!! :)

Gøril

16.08.2013 kl.20:08

Hvordan får man den amerikanske netflixen da?

Christina i London!

16.08.2013 kl.20:21

Gøril: Google "how to Get american netflix" :)

Marlene

18.08.2013 kl.22:34

Ser både the clientlist og hart of dixie, elsker begge to :-D Har ikke sett ferdig sesong to av noen av de da, prøver å spare litt på episodene ;-) Ellers så anbefaler jeg The Mindy Project ;-)

Skriv en ny kommentar

hits