Homemade msli

God morgen♥ Onsdag og lillelrdag, noe som betyr oppskrift p bloggen! Jeg syns det passer perfekt med oppskrift p onsdager, s jeg hper at dere liker det. Denne gangen passer det ekstra bra siden jeg har flyttet hjemmefra p nytt (haha) og endelig har tatt opp igjen matlaging for fullt. Jeg har faktisk flere oppskrifter p lur til flere onsdager fremover ogs, men akkurat n skal jeg ta for meg det vanskeligste og viktigste mltidet om dagen; nemlig frokost. Jeg hater spise frokost, jeg er virkelig ikke sulten s tidlig om morgenen, men jeg m ha noe for fungere. Derfor har jeg lagd hjemmelaget msli for ha noe fristende i skapet! Oppskriften fant jeg hos fine Karoline, men jeg har gjort min egen vri p den.



Du trenger:250 gram havregryn 100 gram hasselntter 50 gram mandler 1,5 dl solsikkefr 1 dl sesamfr1 dl kokosmasse6 ss honning 3 ss olje.

Hakk opp ntter, eller eventuelt se om du finner ferdigdelte i butikken (jeg fant hasselntter i biter). Deretter blander du alt det trre i en bolle. Honningen og oljen skal varmes p svak varme til alt er smeltet, fr du heller dette over den trre blandingen din. Bland godt fr du har alt utover to stekebrett. Stekes i ovnen p 140 grader i 35 minutter. Halvveis i steketiden kan du rre litt p blandingen mens den str i ovnen. Oppbevares i lufttette bokser.



Dette er s utrolig godt! Jeg liker det spesielt godt med vaniljeyoghurt og en kladd med peantsmr p toppen. h NAM, jeg har ftt s hektet p det! Dere m prve ut dette som frokost; det er s godt og mektig, samtidig som at jeg faktisk har lyst p det. Kan tenke meg at det er godt med bde gresk og tyrkisk yoghurt, kesam og kanskje cottage cheese ogs. Anbefales!



Hva spiser du til frokost?

Legg til en kommentar


Ida Susanne

09.10.2013 kl.14:07

NAM!

S jo sinnsykt godt ut!!

Hper du har en finfin uke :)

Klem Ida Susanne

Christina i London!

09.10.2013 kl.14:21

Ida Susanne: Tusen takk! Ha en fin uke du ogs :) klem

Marte

09.10.2013 kl.15:42

Det s skikkelig digg ut! Jeg har laget min egen oppskrift p musli hvis du vil prve den litt annerledes. Jeg strr havregryn, hakkede hasselntter, solsikkefr og linfr over et stekebrett. S tar jeg honningflaska og sprer det rundt p brettet, fr jeg til slutt strr kanel over. Stekes i 20 min. p 180 grader. Men du m huske rre rundt hvert femte minutt :) virkelig verdt prve ut, spiser det hver dag!

Silje

09.10.2013 kl.17:57

Det s helt herlig ut! Min frokost er rimelig kjedelig, et par brdskiver bare:p

Christina i London!

09.10.2013 kl.18:04

Marte: Tusen takk for oppskrift :D den skal jeg ogs prve meg p!

irene

09.10.2013 kl.19:56

Jeg bruker ogs lage musli, det er kjempe godt. Men n er det en stund siden, kanskje jeg m lage litt igjen.. For tiden gr min frokost i brd eller knekkebrd med ulikt plegg. Jeg er veldig glad i frokost, og veldig glad i brd =)

Karen

10.10.2013 kl.07:08

Det s kjempe godt ut! Skulle nske jeg tlte melkeprodukter og peantter... Du er heldig! :) Jeg har hatt smoothie til frokost i det siste, det er kjempe godt :) Klem til deg!

Christina i London!

10.10.2013 kl.09:40

Karen: Uff, s kjedelig at du ikke tler det :( Ja, smoothie er kjempegodt, det er jeg ogs glad i til frokost eller et mellommltid! Klem :)

Skriv en ny kommentar

hits