Holland Park

Holland Park må være ett av de fineste områdene i hele London! Det ligger i Kensington and Chelsea, og de store gatene er så vakre med sine hvite bygninger og overdådige oppganger. En vakker dag, når jeg ikke går på et universitet som ligger så langt unna, skal jeg bo her. Jeg har egentlig bare glemt bort disse bildene, for nå begynner det å bli en stund siden jeg var der, men bedre sent enn aldri? 

I Holland Park ligger det også en gigantisk park med samme navn. Jeg elsker parker, og det er i denne parken at vakre Kyoto Garden ligger. Vi fikk ikke gått så mye i Holland Park, men det jeg så var helt utrolig fint, så hit skal jeg tilbake for å gå flere deilige turer!

Hvor? Holland Park / Kensington and Chelsea.
Hvordan komme seg dit? Ta undergrunnen til Holland Park.
Pris? Parken er gratis, men har åpningstider, så husk å sjekke de før du drar!  

Vakkert, ikke sant? Jeg elsker at London har flott natur å by på også; ikke bare storby liv på Oxford Street! Hampstead Heath er jo ett av mine favorittsteder å gå i London, men Holland Park er virkelig fint det også (litt lengre unna der jeg bor bare, hehe). Om du er i London og har tid, er det virkelig verdt det å besøke en park. Du får opplevd byen på en helt annen måte, og det syns jeg er litt viktig. London er så mye mer enn bare shopping og Big Ben (selv om den er vanvittig fin den også). 

Har du vært i Holland Park før? Eller en av de andre flotte parkene London har å by på? 

Legg til en kommentar


krist.in

26.11.2013 kl.12:24

Holland park har jeg vært i ja, superfint! Liker også hyde park da:) Kjempeherlig å sette seg ned om våren/sommeren med god frukt og mat og ha piknik og bare slappe av og se på folk og trær!

Christina i London!

26.11.2013 kl.12:30

krist.in: Absolutt! Det er så mange fine parker i London :) Har egentlig ikke gått i Hyde Park, bortsett fra på Winter Wonderland, så det skal jeg få gjort noe med til våren!

Madeleine

26.11.2013 kl.14:37

så fint d var der =) kjempe nydelig sted =)

Christina i London!

26.11.2013 kl.14:46

tiggerlilly: Velsig fint :)

cuskima

26.11.2013 kl.15:00

hei leste på Marthe Borge sin blogg at du ikkje finner pinnekjøtt i London- du kan få tak i det, tror kanskje på den Norske Sjømannskirken. Vet hvertfall at hun har kjøpt der før.

Og en butikk på Oxford Street fører Norsk mat som brunost og joikakaker ( alle liker ikkje det, men der ser du utvalget) og endel Toror sånn tilfelle du ble helt desperat. De har også Smash :)

Kan hjelpe deg å finne ut hvor hvis du er intressert :)

Christina i London!

26.11.2013 kl.15:22

cuskima: Åh er det sant!!! Ja, den butikken vet jeg om :) Har en del norske matvarer, men hvis jeg kan få pinnekjøtt på Sjømannskirken, må jeg jo dit en tur :D

cuskima

26.11.2013 kl.15:23

Må hvertfall sjekke det ut -vet hun har fått det der før :)

Lena

27.11.2013 kl.01:12

Hei :)

Drar til London om 2 uker og lurer på om du har noen forslag til hvor det kan være fint å jogge? :)

Christina i London!

27.11.2013 kl.01:34

Lena: Spørs litt hvor du skal bo.. Nå jogger ikke jeg så mye (hehe, aldri), men Hampstead Heath er veldig populært og veldig fint! Ellers går det sikkert fint an å jogge i Hyde Park for eksempel :)

Marlene

27.11.2013 kl.22:48

Åå, så fint det så ut der! :-D Har ikke vært i den parken, men ser ut til at jeg må ta meg en tur ;-)

Skriv en ny kommentar

hits