Primrose Hill

Her kommer noen bilder fra min flotte gårsdag i nydelige Primrose Hill! Nok et utrolig fint og sjarmerende område i London, jeg finner bare flere og flere fine steder jeg kunne tenke meg å bo, jeg♥ Jeg er veldig glad i Nord-London hvor jeg bor nå, men det hadde absolutt ikke gjort noe å bo litt mer sentral senere i livet, og da kunne jeg absolutt tenke meg å bo her. Primrose Hill er allikevel i Nord-London, ikke langt fra Camden, Hampstead og St. Johns Wood. 

Nydelige gater med sjarmerende hus jeg gjerne kunne tenke meg å bo i. Noen av de er til og med malt i pastellfarger som mintgrønn, blå og rosa! iiiiik!

Aller først gikk vi til dette kjente bakeriet som jeg skal skrive et eget innlegg om senere i uken. Her slo vi ihjel et par timer, for det var veldig koselig der!

Deretter tuslet vi til en park hvor du har utrolig fin utsikt over hele London fra. Her kan du se litt på kartet hvor Primrose Hill og parken ligger, denne parken er på en måte en del av gigantiske Regent's Park. 

På toppen der er den nydelige utsikten. Denne parken i seg selv er ikke så veldig stor, og jeg tror de fleste drar hit for å se på utsikten. I tillegg er det en fotballbane bak toppen på andre siden der på en måte, og det virket som at det er populært å gå tur med hund her. Veldig fin park, men myyye mindre enn Hampstead Heath!

Nesten på toppen....Og her er vi! Sjekk den nydelige utsikten, da! Du kan se London Eye og mange andre kjente bygninger i sentrum. Såå utrolig fint. Så vidt jeg vet er dette det beste stedet å se utover hele London fra, så jeg anbefaler absolutt alle å dra hit om du har litt ekstra god tid en gang du er i London. Du trenger ikke å sette av hele dagen engang, men det er verdt å gå litt i området og få med seg denne vakre utsikten hvis du vil gjøre noe utenom det vanlige i London!

Hvor? Primrose Hill.
Hvordan komme seg dit? En liten gåtur fra Chalk Farm, så det anbefales å gå av der og følge skiltene hit.
Pris? Gratis :-) 

Noen som har vært i Primrose Hill før?  

Legg til en kommentar


Vilde

12.01.2014 kl.19:09

Det er så gøy å lese om London tips siden jeg vurderer veldig strekt å studere her neste år :D Får bare mer lyst nå :D

Christina i London!

12.01.2014 kl.19:20

Vilde: Du burde absolutt gjøre det! Jeg kan ikke komme på en eneste grunn til at du ikke skal gjøre det, så hva stopper deg? :)

anita

12.01.2014 kl.19:44

så herlig! ha en super kveld :D

thestylishcupcake.blogspot.com

Marie

12.01.2014 kl.19:57

Du er så flink til å oppdatere :) Liker bloggen din så godt!

Christina i London!

12.01.2014 kl.20:26

Marie: Så bra at du syns det! Tusen takk :)

krist.in

12.01.2014 kl.21:31

åh, så fiint! fine bilder :)

ODA MEE

12.01.2014 kl.21:45

åh, regent's park er så stort, haha. Skal helt klart komme meg til Primrose hill en gang... skjønner at det er et must, hehe :)

Christina i London!

12.01.2014 kl.21:46

ODA MEE: Ja, gigantisk, haha! Du burde gå dit, superfint :)

Christina

12.01.2014 kl.23:41

Ååh, så koselig! Der må jeg definitivt komme meg en gang :)

Marie aa

12.01.2014 kl.23:54

Har hørt og lest meg opp på en del om stedet der. Hadde faktisk tenkt å spørre deg i spørreinnlegget om du hadde vært der, og så artig at du nå dagen etter dro:) Har virkelig lyst til å dra dit selv neste gang jeg besøker London, og se den fantastiske utsikten! Stedet er jo også kjent for å være tilflyktsstedet til flere kjediser;) Virker som om du koste deg. Masse lykke til videre med eksamensforberedelsene!

Christina i London!

13.01.2014 kl.12:06

Marie aa: Så morsomt og tilfeldig! Ja, det er også en del kjendiser som bor der / har bodd der :) Jeg så ingen da dessverre, hehe. Kanskje neste gang! Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

hits