Frisk Hud

- frisk hud av rolah o. lønning -


Huden min har vært helt katastrofe i det siste. Det tar på å bo i en storby full av forurensing, så jeg har fått ganske mye akne på hake og kjevepartiet. Så da jeg fikk denne boken i posten mens jeg var i Norge ble jeg kjempeglad! Jeg har alltid vært veldig opptatt av hud og sminke, og spesielt nå som huden min er / var så stygg kom denne boken godt med. Jeg har allerede lest nesten hele, og her er det mange gode tips som jeg virkelig har fått bruk for. Rolah er utannet lege og er lidenskapelig opptatt av hud og hudpleie, og ved siden av driver hun bloggen ROKderm.com. Hun har testet ut mange produkter slik at vi andre slipper å gjøre det selv. Dermed kan hun komme med tips til hvilke produkter du bør velge i forhold til hva slags hud du har. Hun virker også som en super dame, og lidenskapen hennes for hud og hudpleie skinner virkelig igjennom! 

Boken består av kapitler om pleie av huden, vanlige hudlidelser, hud og miljø, og til slutt en seksjon med spørsmål og svar. Hun tipser om produkter for de forskjellige hudtypene og utdyper hvordan de forskjellige hudtypene er, for deg som er usikker. Gjennom denne boken har jeg funnet kremen Basiron, som egentlig er en nødløsning til å ta på kvisene. Den tørker de ut og huden min ble ganske tørr etterpå, men kvisene forsvant og nå er huden min mye bedre. Dessuten har jeg også bestilt meg et serum fra REN som skal være rene mirakelserumet, så det gleder jeg meg skikkelig til å få i posten any time now. Jeg kan virkelig anbefale denne boken for deg som er interessert i hud og skjønnhet, eller for deg som vil lære litt mer om din egen hud og få finere og friskere hud! Det er så viktig å ta vare på huden sin, og jeg har lært mye nytt gjennom denne boken allerede. Kommer til å bla opp i denne for tips og triks støtt og stadig, det er sikkert og visst :-) 

Du kan kjøpe boken HER
Noen av dere som allerede har kjøpt denne boken kanskje?  

Legg til en kommentar


Marlene

25.04.2014 kl.13:42

Virket ut som en bra og interessant bok! :-) Hadde jeg ikke hatt samarbeidet mitt med hudpleiesenteret her, hadde jeg nok sikkert kjøpt boka ! ;-) Merket selv at huden min ble veldig trass etter jeg var i London, undergrunnen og generelt all forurensningen der er jo superflink til å tette porer :-O Bra huden din har blitt bedre, og serumet fra REN har jeg hørt mye bra om :-)

Christina i London!

25.04.2014 kl.14:20

Marlene: Ja, ikke sant :) Viktig å ta vare på huden, og du er jo kjempeheldig som har samarbeid med hudpleiesenteret! Ja, undergrunnen er spesielt ille.. Helt grusomt! Godt å høre at vi er flere som har hørt gode ting om det serumet, forventningene er skyhøye, hehe :)

Maria

25.04.2014 kl.23:59

Les litt her, du:

http://www.hildechristina.com/basiron

http://www.hildechristina.com/hudpleie-for-dummies-del-14-utt%C3%B8rking-av-huden-hvorfor-det-ikke-er-bra

Basiron er noe av det værste du kan ta på huden din om du virkelig vil bli kvitt kviser :O Ville aldri tatt det på huden hadde jeg vært deg!!

Christina i London!

26.04.2014 kl.04:57

Maria: hvorfor skal jeg høre på det og ikke en utdannet lege har peiling på hud? Basiron har gitt meg veldig gode resultater, så jeg har ikke noe negativt å si om den kremen :)

Regine

27.04.2014 kl.10:09

Så bra at du har funnet noko som hjelper for huden din, det er ikkje kjekt å gå rundt å føle seg utilpass med problemhud. Som hudpleier har eg jo hørt om basiron før, så bra det funker på deg!! Ja, ulempen er at ein blir tørr, pøs på med serum og gode kremer. Skrubb huden innimellom og ha på ei god maske. Håper det stabiliserer seg :)

Det einaste eg reagerer på med boka er at ho har testa ut mange produkt så andre slepper å gjøre det.. vel, no har vi forskjellig hud, og om eg tester ut masse produkt så kan eg ikkje utelukke nokon for deg, pga. at dei ikkje var god på meg. Folk har forskjellig hud, og hudtype. I tillegg til hudtype så kan ein ha ein hudtilstand.. slik at du fks. no kanskje egentlig har kombinert hud, men så får du tørr hudtilstand (pga. basiron).. og så bruker ein feil produkt pga. tilstand, pøser på med feil produkt og får dermed meir kviser.. det beste er alltid å gå til hudpleier og få analysert huden skikkelig og få anbefalt gode produkter :) (eller hudlege om ein er hardt plaga)

Basiron har fks. aldri fungert på meg, men på deg gjør den underverker, som bare betyr at ein person kan ikkje teste ut produkt for andre, for alle reagerer ulikt på forskjellige produkt :)

Klem :)

Christina i London!

27.04.2014 kl.12:22

Regine: Ja, absolutt helt enig med deg :) Blir kanskje litt feil av meg å skrive det på den måten i innlegget.. Hun skriver veldig fint om både at alle har forskjellige hudtyper og at man kan ha en tilstand. Når hun sier at hun tester produktene "for oss" er det fullt mulig at hun gjør det på pasienter med forskjellige hudtyper :)
Klem!

Skriv en ny kommentar

hits