Look of Copenhagen

Kappahl top (sponsored), vintage Levis shorts, Chanel bag, Lindex hat, Acne Studios boots, Massimo Dutti belt

Hei og velkommen til min nye blogg! Etter mye om og men, og tekniske problemer på Femelle i flere måneder har jeg sett meg nødt til å flytte bloggen tilbake til blogg.no. Jeg har tenkt på dette lenge, og har kommet frem til at akkurat nå er dette det beste for meg og bloggen min. Jeg har flyttet over hele arkivet fra juni, og jobber med Londontipsene mine. Designet er heller ikke helt på plass, som dere ser mangler Londontips, men jeg skal få dette på plass også. 

Ellers har jeg kommet meg trygt hjem til Norge etter en super helg i København, og her ser dere antrekket første dagen i Køben. Det var så fint vær, endelig fikk jeg kjenne litt på sommervarmen, det var så godt!! Regine og jeg bare tuslet rundt i byen hele dagen og koste oss i finværet i den flotte byen. Jeg syns virkelig København er flott, så jeg gleder meg til å vise dere enda flere bilder derfra. 

Håper alle har funnet frem til denne bloggen og at du vil følge meg videre her!! 


Hi and welcome to my new blog! Due to all the technical problems I've had at Femelle for months I've decided to move my blog to blogg.no. I've been thinking about this for a while now, and decided that this is the right thing to do right now. I'm still working on moving all my London tips, and the design is not 100% yet, as you can see my London tips are not up yet. But don't worry, I'm working on it!! 

Other than that, I'm safe back in Norway after a great weekend in Copenhagen and here is my first outfit from the weekend. The weather was so nice, finally some summery temperatures!! Regine and I just walked around the city all day and enjoyed the nice weather in the beautiful city. I think Copenhagen is beyond pretty, so I can't wait to show you more pictures. 

xoxo

 

Legg til en kommentar


Carina Ustad

28.06.2015 kl.20:06

Så fint antrekk, Christina! :)

Synne Jørgensen Livang

28.06.2015 kl.20:13

Så fin bloggen ble:-) Blir vell nødt til å flytte på meg snart jeg og.. Men siden jeg er så lite teknisk anlagt gir jeg det en uke til, og så må jeg finne noen som kan hjelpe meg å flytte! Haha

Christina i London!

28.06.2015 kl.20:51

Carina Ustad: Tusen takk Carina <3

Christina i London!

28.06.2015 kl.20:53

Synne Jørgensen Livang: Tusen takk Synne! Ja, lurt å finne noen som kan hjelpe til :)

KARINE KOLLSHAUGEN

28.06.2015 kl.21:07

Bloggen din ble kjempefin! :) Jeg har også nettopp flyttet tilbake til blogg.no, men som fullstendig design noob kan jeg ikke skryte på meg like lekkert design som deg, hehe ;) God søndag!

Christina i London!

28.06.2015 kl.21:11

KARINE KOLLSHAUGEN: Tusen takk :-D hehe, jeg har ikke fikset det selv, så det skal jeg ikke skryte på meg! Sikker på at du får til noe fint du også Karine :) God søndag til deg også!!

Renate Leknes

28.06.2015 kl.22:03

Arrrg, tekniske problemer er bloggernes pest og plage! Men du kom deg jo fort over da :) Jeg vil også ha sånne solbriller btw :P

Christina i London!

28.06.2015 kl.22:06

Renate Leknes: Ja, ufattelig irriterende, så nå orket jeg bare ikke mer :p Hehe, ja, er de ikke kule?! :-D

Hannah

28.06.2015 kl.23:31

For et nydelig antrekk!

Skriv en ny kommentar

hits